Creëer betrokkenheid bij je mensen

Medewerkers die zichzelf overtreffen, op elk niveau.

Franklincovey Personal Effectiveness Solutions

Hoe we helpen

In een effectief, inclusief team krijgen alle medewerkers de kans om hun talenten te ontplooien. En dat merk je als werkgever. Verbeter de prestaties, productiviteit en werksfeer door medewerkers het heft in handen te geven. In zes praktische stappen werken ze aan hun persoonlijke effectiviteit en groeien ze ook professioneel.

 1. 01
  Persoonlijk leiderschap

  Vind meer voldoening en balans, en verbeter de samenwerking.

 2. 02
  Diversititeit

  Herken onbewuste vooroordelen, benut de aanwezige intelligentie en kom samen tot betere resultaten.

 3. 03
  Prioriteiten stellen

  Werk effectiever door keuzes te maken. Besteed tijd, aandacht en energie aan de belangrijke dingen.

 4. 04
  Plannen

  Plan projecten en stel een team samen waarin iedereen zich betrokken voelt.

 5. 05
  Communiceren

  Informeer en overtuig met krachtige argumenten en heldere taal. Zowel face-to-face als virtueel.

 6. 06
  Voltooien

  Voltooi projecten, taken en plannen op tijd en binnen het gegeven budget.

Onze aanpak

Medewerkers die zichzelf overtreffen, op elk niveau

Deelnemers leren effectiever handelen en samenwerken, keuzes maken, beter plannen en duidelijker communiceren. Stuk voor stuk vaardigheden die hen helpen om hun prestaties te verbeteren te midden van een overdaad aan informatie en communicatie. Persoonlijke effectiviteit is de basis voor productieve teams die samen grootse dingen willen bereiken.

Geef je medewerkers de kans om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten, dan groei je ook als organisatie. De individuele en teamprestaties verbeteren, medewerkers zijn meer betrokken, ervaren meer voldoening en profiteren van een gezonde werk-privébalans.

Maak direct een afspraak
Ik was lange tijd sceptisch over managementtraining. Het voelde als het aanleren van een trucje. De nalatenschap van Stephen Covey is anders en verandert beide kanten van de werk-privébalans. Ik voelde meteen dat dit je niet alleen leert om een betere professional te worden. Het helpt je ook een gelukkiger mens te worden die in staat is effectiever met het leven om te gaan. Sebastiaan Schepers, CTO bij Greenhouse
Veelgestelde vragen

Hoe versterkt FranklinCovey bij deelnemers de vaardigheden die nu en in de nabije toekomst relevant zijn?

Naast ICT-skills zijn de belangrijkste vaardigheden voor de 21ste eeuw samenwerken, sociaal-emotionele intelligentie, kritisch denken en sociaal-culturele vaardigheden. Deze vaardigheden komen terug in uiteenlopende FranklinCovey-oplossingen, zoals De 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Dit programma is gebaseerd op de basisprincipes van effectiviteit en versterkt de vaardigheden die juist in deze tijd zo goed van pas komen.

In een wereld die snel verandert en innoveert biedt De 7 eigenschappen van effectief leiderschap houvast en een raamwerk om te werken aan empathie, integriteit, verantwoordelijkheid, focus, visie en balans. Deze principes zijn belangrijker dan ooit in deze tijd van verandering en innovatie. Dr. Stephen R. Covey schreef: “The greater the change, the more difficult the challenges, the more relevant the habits become. Why? Because they are based on principles that endure.” Ook programma’s als Onbewuste bias, Projectmanagement voor de informele projectmanager en Presentation Advantage versterken de vaardigheden van nu, straks en in de toekomst.

______________________________

Wij willen de vitaliteit van medewerkers vergroten en stress verminderen. Hoe kan FranklinCovey helpen? 

FranklinCovey is heel actief op dit thema, onder andere met het programma De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit. Deelnemers leren hoe ze betere keuzes kunnen maken, waardoor ze met meer energie en voldoening werken. Het is iedere keer weer indrukwekkend om te zien hoe deelnemers al na vijf weken meetbare vooruitgang hebben geboekt. Dat ze een manier van werken hebben gevonden die hun vitaliteit vergroot en stress vermindert en de resultaten op de lange termijn verbetert.

Hiernaast bieden we de module Effectief thuiswerken, waarbij de focus ligt op effectief en gezond telewerken.

______________________________

Virtueel presenteren, communiceren en samenwerken is bij ons een grote uitdaging. Hoe kan FranklinCovey helpen?

We bieden een aantal oplossingen. Ten eerste de workshop Virtueel Presenteren. Deze workshop is gebaseerd op het programma Presentation Advantage en leert deelnemers om zich te verbinden met hun publiek, de boodschap en zichzelf. Ze ontdekken de uitdagingen en mogelijkheden van virtueel presenteren binnen platforms als MS Teams, Zoom en Webex. Na afloop kunnen ze hun impact vergroten aan de hand van drie stappen: Develop, Design en Deliver.

Andere relevante oplossingen zijn De snelheid van vertrouwen en De 7 eigenschappen van effectief leiderschap.

Stel je vraag