Jhana

De meest complete contentbibliotheek voor leidinggevenden en medewerkers.

De oplossing

Korte en krachtige leerstof

Jhana fungeert als een virtuele mentor die de vaardigheden van leidinggevenden en medewerkers helpt te ontwikkelen. Gebruikers ontvangen via de wekelijkse nieuwsbrief praktische ideeën en advies, en hebben toegang tot een uitgebreide collectie van bijna 2.000 video’s, artikelen en tools.

De Jhana-bibliotheek heeft verschillende interfaces en nieuwsbrieven per rol: leidinggevende of medewerker. Hierdoor ontvangt iedere gebruiker op maat gemaakte, relevante content gebaseerd op hun persoonlijke interesses en werkzaamheden.

Jhana: Digital Toolkit for Leaders and Individual Contributors | FranklinCovey Benelux
 1. 01
  Wekelijkse nieuwsbrief

  Leidinggevenden en medewerkers ontvangen wekelijks een mailing met tips en relevante informatie.

 2. 02
  Uitgebreide bibliotheek

  De website biedt toegang tot twee bibliotheken: een voor leidinggevenden en een voor medewerkers. Hierin vinden ze bijna 2.000 video’s, artikelen en tools.

 3. 03
  Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

  Gebruikers hebben vanaf elk apparaat toegang tot de website.

 4. 04
  Engagementrapportage

  Ontvang ieder kwartaal een engagementrapport en behoud zicht op wat er leeft onder je medewerkers.

 5. 05
  Wekelijks nieuwe content

  De website wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe, actuele content.

Jhana: FranklinCovey's Bite-Sized Online Solution
Het resultaat

Elke stap in de goede richting

Van enquêtes op het gebied van medewerkersbetrokkenheid tot prestatiebeoordelingen, en van opvolgingsplanning tot leiderschapsontwikkeling, Jhana geeft medewerkers een duwtje in de goede richting. Ze voelen zich meer betrokken, zijn productiever en succesvoller. En daarvan profiteert uiteindelijk de hele organisatie.

Jhana voor leidinggevenden

Leidinggevenden vinden op Jhana unieke, actuele content en praktische oplossingen rond het complexe thema leiderschap.

 1. 01
  Op koers blijven voor de bedrijfsdoelstellingen

  Met het overzichtelijke en laagdrempelige Jhana vinden leidinggevenden snel een oplossing voor problemen die hun doelstellingen in de weg zitten. Of dat nou het verbeteren van de verkoopcijfers is, het verhogen van de klanttevredenheid of het trainen van werknemers.

 2. 02
  Toptalent aantrekken en behouden

  Met praktische tools ontwikkelen leidinggevenden vaardigheden op het gebied van werving, coaching, het opbouwen van vertrouwen, het ontwikkelen van anderen en andere essentiële vaardigheden.

 3. 03
  Gelijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk

  Jhana’s prettige, informele interface overtuigt iedereen. Met de stap-voor-stap handleidingen, worksheets en voorbeeldscripts wordt het heel makkelijk om de opgedane kennis in je dagelijkse werkzaamheden te integreren.

Jhana voor medewerkers

Medewerkers ontwikkelen de persoonlijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om succes te hebben in een snel veranderende werkomgeving.

 1. 01
  Communiceren met emotionele intelligentie

  Zelfs complexe onderwerpen zijn goed te behappen dankzij Jhana’s luchtige, informele toon. De stapsgewijze instructies en voorbeeldscripts helpen medewerkers om met meer vertrouwen te communiceren in uiteenlopende scenario’s.

 2. 02
  Samen leren en problemen oplossen

  Met praktische hulpmiddelen verbeteren medewerkers hun vaardigheden die nodig zijn voor het opbouwen van vertrouwensrelaties, strategisch denken, het stellen van doelen, het leveren van waarde en nog veel meer. De hulpmiddelen zijn te delen met iedereen die over een FranklinCovey All Access Pass beschikt, zodat medewerkers ook in teamverband kunnen leren of samen oplossingen kunnen vinden.

 3. 03
  Meer tijd voor professionele doelstellingen

  Met het laagdrempelige Jhana verbeteren medewerkers snel en effectief hun vaardigheden. Hierdoor blijft er meer tijd over om te werken aan hun professionele doelstellingen.

Beschikbaar in de All Access Pass

Hoe krijg je toegang?

Jhana is alleen beschikbaar voor FranklinCovey All Access Pass-leden. Pashouders hebben direct toegang tot beide modules: leidinggevenden en individuele medewerkers. De twee oplossingen sluiten op elkaar aan en zorgen ervoor dat alle medewerkers, ongeacht hun rol, toegang hebben tot de middelen hebben die ze op dat moment nodig hebben.

Demo aanvragen

Met de All Access Pass krijg je toegang tot alle relevante programma’s en toonaangevende content van FranklinCovey. Voor een vast bedrag bereik je meer mensen, behaal je strategische doelen en kun je de prestaties van medewerkers blijvend verbeteren.

 • Alle programma’s voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Inclusief Jhana, de meest complete contentbibliotheek.
 • Alle programma’s voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Alle programma’s op het gebied van leiderschap: voor jezelf, je team en de organisatie.
 • Inclusief Jhana, de meest complete contentbibliotheek.
 • Alle programma's voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en bedrijfsresultaat.
 • Inclusief Jhana, de meest complete contentbibliotheek.
Lees meer