Behaal baanbrekende resultaten

Doelstellingen behalen door middel van gedragsverandering.

FranklinCovey Business Outcomes Solutions

Hoe we helpen

Wij helpen organisaties wereldwijd bij het behalen van resultaten waarvoor ander gedrag nodig is. Elke organisatie en ieder mens heeft het in zich om baanbrekende resultaten te behalen. Met de juiste methodologie, principes en content stellen we organisaties in staat om dat potentieel om te zetten in concrete resultaten. Samen werken we aan het verhogen van bedrijfsresultaten op vier gebieden.

 1. 01
  Strategieuitvoering

  Van het strategisch initiatief naar een succesvolle implementatie, gedragen door alle medewerkers binnen de organisatie.

 2. 02
  Sales performance

  Salesprofessionals leren hoe ze sterke vertrouwensrelaties opbouwen en klanten echt kunnen helpen. Hierdoor creëren ze meer waarde voor het bedrijf.

 3. 03
  Klantloyaliteit

  Teams die dagelijks met klanten werken, zien de klanttevredenheid (NPS) meetbaar hoger worden.

 4. 04
  Innovatie

  Organisaties die de hulpbehoefte van hun klanten echt begrijpen, zijn beter in staat om het succes van een innovatie te voorspellen.

70 procent van de falende strategieën is te wijten aan leiders die te weinig aandacht hebben voor de uitvoering. Het is zelden een gebrek aan verstand of visie. Ram Charan, auteur van Execution - The Discipline of Getting Things Done

Onze aanpak

Hoe verbeter je als manager de prestaties van je organisatie?

Wij zien drie manieren om dat te doen. Door besluiten te nemen, processen te optimaliseren en het gedrag van medewerkers aan te passen. In de praktijk biedt het gedrag van mensen voor veel managers de grootste uitdaging. Hoe zorg je dat grote groepen medewerkers beter luisteren naar de klant of tijd maken voor het nieuwe strategische plan? Hoe motiveer je medewerkers om zich in te zetten voor de nieuwe koers van de organisatie, terwijl ze het al zo druk hebben?

FranklinCovey helpt wereldwijd organisaties bij het behalen van resultaten waarvoor een gedragsverandering nodig is. Weten organisaties de gewenste gedragsverandering te realiseren, dan verbeteren niet alleen de individuele prestaties maar ook hun bedrijfsresultaten en onderscheidend vermogen.

Maak direct een afspraak
De strategische samenwerking met onze leerpartner FranklinCovey heeft ervoor gezorgd dat onze leidinggevenden impact maken in hun teams door vanuit vertrouwen een duidelijke visie, strategie en feedbackcultuur te creëren. Ludo Treffers, Head of Learning & Development bij Vibe Group
Veelgestelde vragen

Verkoopresultaten verhogen heeft bij ons prioriteit. Hoe kan FranklinCovey ons hierbij helpen?

FranklinCovey helpt organisaties om hun salesresultaten meetbaar te verbeteren door middel van het programma Helping Clients Succeed. Salesteams vergroten hun pipeline met de module Filling Your Pipeline. Medewerkers worden beter in het voeren van gesprekken met potentiële klanten en het kwalificeren van verkoopkansen met de module Qualifying Opportunities. De module Closing the Sale ten slotte, helpt ze bij het sluiten van deals. Daarnaast bieden we een aantal aanvullende modules op het gebied van sales performance: Onderhandelen, Key Accountmanagement, Strikingly Different en Sales Leadership Basecamp.

______________________________

We zijn met veel energie en aandacht een veranderingsproces gestart, maar nu dreigt het te verzanden in de waan van de dag. Hoe kan FranklinCovey ons helpen?

In meer dan 85 procent van de gevallen waarin een nieuwe strategie een gedragsverandering vereist, loopt het veranderproces spaak. Vaak is de strategie goed doordacht, maar is er te weinig aandacht voor een succesvolle uitvoering. De nieuwe strategie wordt ondergesneeuwd door de dagelijkse verplichtingen.

FranklinCovey helpt organisaties om strategieën succesvol te implementeren, met energieke en betrokken medewerkers. We ontwikkelden hiervoor het programma De 4 disciplines van uitvoering, waarbij organisaties leren hoe ze de focus op en betrokkenheid bij de nieuwe doelen vergroten, meer transparantie creëren en medewerkers verantwoordelijkheden geven vanuit een wederzijds vertrouwen. De resultaten van dit proces zijn indrukwekkend. De deelnemende organisaties boeken meetbare bedrijfsresultaten en zien het vertrouwen en de betrokkenheid van hun medewerkers toenemen.

______________________________

De klanttevredenheid (NPS) verhogen is een belangrijke doelstelling. Hoe kan FranklinCovey ons hierbij helpen?

Hoe verhoog je de klanttevredenheid? En hoe doe je dat op een schaalbare manier? FranklinCovey werkt met veel organisaties om de klanttevredenheid meetbaar (meestal door middel van de Net Promotor Score ofwel NPS) te verbeteren. Dat doen we onder andere met Leading Customer Loyalty. Dit programma helpt teamleiders om hun medewerkers zodanig te trainen en te coachen dat het tot een hogere klanttevredenheid leidt. Hierbij staan de principes empathie, verantwoordelijkheid en vrijgevigheid centraal. Iedere week bekwamen de teamleider en zijn team zich verder in vaardigheden als menselijke connectie maken, luisteren en empathisch communiceren. Ze leren hoe ze de werkelijke hulpvraag van de klant boven kunnen krijgen en om hiervoor echt verantwoordelijkheid te nemen.

Stel je vraag