Klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

FranklinCovey Benelux Customer Overview
Testimonials van onze klanten

Lian Hommes, Business Partner People & Organization Development bij Rituals
Jitske Zengerink, Head of People & Organization Development bij Rituals
We zijn ware FranklinCovey ambassadeurs. De modellen en hulpmiddelen die in de trainingen worden gebruikt, zijn gemakkelijk in de praktijk te brengen. Ze hebben bekwame en zakelijk onderlegde trainers die bij ons bedrijf en onze cultuur passen. En last but not least; in deze hectische en onvoorspelbare tijden toonde FranklinCovey een enorme flexibiliteit in het ondersteunen van onze overstap naar werken op afstand.

Ramon van Knippenberg, Hoofd Group Talent Academy bij Atos
Onze Atos Talent Academy biedt een impactvolle ontwikkelingservaring voor onze talenten in elke fase van hun carrière. Ons kwalitatief hoogwaardige programma, dat wordt aangeboden in samenwerking met FranklinCovey, biedt onze talenten een platform om hun carrière binnen ons bedrijf te ontwikkelen. De enthousiaste wijze waarop FranklinCovey-trainers de programma's verzorgen draagt in belangrijke mate bij aan de hoge waardering en betrokkenheid van deelnemers.

Leontine Westerbroek, HR Director Benelux bij Mediq
Dankzij een aantal FranklinCovey sessies met het HR-team hebben we door vertrouwen in elkaar, gebruik makend van het geven & ontvangen van feedback, de kwaliteiten van ieder individu en het kwadrantenmodel, mooie successen, focus en waarde gecreëerd als One Winning HR Team.

 

Davy van Iersel, Vice President en Head of Sales bij Capgemini
Sales is geen raketwetenschap, bewijst FranklinCovey. Verplaats je je met de juiste intentie in de klant en vergelijk je diens behoeften met wat je als organisatie te bieden hebt, dan biedt FranklinCovey een stepped approach voor jouw salesorganisatie. Door de goede begeleiding zul je zien dat de trainingen echt gaan leven en er een eigen salesjargon ontstaat.

Siad Awwad, Managing Director bij kleertjes.com
We zijn zeer blij met de uitstekende begeleiding van FranklinCovey voor wat betreft de leiderschapsontwikkeling van de top 20 medewerkers van de onderneming. Na het bepalen van een lange-termijn doelstelling op het gebied van leiderschapsontwikkeling hebben een stappenplan uitgewerkt. Dit stappenplan zijn we nu samen aan het executeren. We zien geweldige resultaten en het ontstaan van een gedragen cultuur. Fantastisch!

Ronald Houtveen, lid raad van bestuur bij Baker Tilly
De inbreng van FranklinCovey in ons cultuur- en gedragprogramma heeft ons verbeterprogramma een boost gegeven en een significante bijdrage geleverd aan ons resultaat. Zij wisten hun inbreng heel goed te vertalen naar onze organisatie-eigen kenmerken waardoor FranklinCovey’s programma voelde als maatwerk, voor ons specifiek ontwikkeld.

Johan de Rooij, CEO bij The Cargo Control Company
Als je actief in gesprek gaat met Jan Kuipers van FranklinCovey, wordt direct duidelijk dat het bouwen van geweldige teams een stuk gemakkelijker wordt wanneer je wordt begeleid door een echte professional!

Annemarie Schattenberg, HR Learning & Development bij Enza Zaden
De 7 Habits training geeft onze jonge managers duidelijke handvatten om prioriteiten te leren bepalen en ernaar te handelen. Waar houd ik me dagelijks mee bezig, en wat is nu eigenlijk daadwerkelijk belangrijk? Waarom werk ik hier, en hoe kan ik mijn tijd het beste inzetten om belangrijke doelen te bereiken? De trainer van FranklinCovey helpt de groep op luchtige en professionele manier hun effectiviteit te vergroten.

Diana Bogaarts, HR Business Partner bij Holmatro Netherlands
In 2019 is Holmatro, in samenwerking met FranklinCovey, succesvol gestart met een leiderschapstraject voor onze managers en teamleads met als doel de Holmatro gedragskenmerken steviger in de organisatie neer te zetten. Dit traject hebben we ondanks de coronacrisis verder uit kunnen rollen door samen met FranklinCovey een prachtige online Holmatro Leiderschapsjourney te ontwikkelen. Het altijd met ons meedenken, ook in deze bijzondere tijd, maakt FranklinCovey voor ons een zeer waardevolle opleidingspartner.

Ludo Treffers, Head of Learning & Development bij Vibe Group
De strategische samenwerking met onze leerpartner FranklinCovey heeft ervoor gezorgd dat onze leidinggevenden impact maken in hun teams door vanuit vertrouwen een duidelijke visie, strategie en feedbackcultuur te creëren.

Jan Vriens, Senior Consultant Learning & Development bij Athora Nederland
Ik werk met FranklinCovey samen bij begeleiding van het senior management en in het verzorgen van workshops. FranklinCovey maakt steeds weer impact met echt professionele en persoonlijke begeleiding en aansprekende instrumenten. Of het nu gaat om een offsite voor de board, een workshop ‘7 Habits of Highly Effective People’ of om het begeleiden van Leadership Dialogues, ik ervaar FranklinCovey als een uitstekende en integere partner die hoge verwachtingen waarmaakt.

Isabelle Dantoing, Learning Experience Lead bij UCB BioPharma SPRL
FranklinCovey is al vele jaren een voorkeurspartner. Dat is te danken aan hun slimme en verstandige bedrijfsstrategie die leidt tot toonaangevende producten en diensten op het gebied van leiderschap. Je haalt er inspiratie, pragmatische methodologie en tools uit voor duurzame verandering. Bovendien selecteert FranklinCovey getalenteerde mensen om een sterk partnerschap met hun klanten op te bouwen. Ik voel me persoonlijk dankbaar om al vele jaren met Erik Roger samen te kunnen werken. Erik is een slimme man die wijze adviezen geeft die leiden tot kwalitatieve gesprekken over UCB en onze uitdagingen. Hij toont altijd interesse en zorg voor wat we doen en wat we nodig hebben in termen van leiderschapsontwikkeling en hij staat er voor open om samen de beste leeroplossingen te creëren. Ik beveel FranklinCovey zeker aan als waardevolle partner op het gebied van leiderschap!

Koen Van den Breen, Head of Learning, Development & Recruitment bij Umicore
De FranklinCovey-programma’s zijn consequent van waarde voor onze deelnemende managers en dus ook voor Umicore. FranklinCovey onderscheidt zich door hun gedrevenheid om onze ontwikkelingsuitdagingen te begrijpen en samen met ons leeroplossingen met een hoge impact te creëren.

Sara Panza, General Manager bij Grom - ‘Il gelato come una volta’
Deze week heb ik voor de derde keer deelgenomen aan De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit. Steeds met een ander team en elke keer met nieuwe inzichten. Ik blijf deze workshop voorstellen aan mijn teams, omdat het een goede combinatie biedt van hoogstaande (zelf)reflectie en uiterst waardevolle praktische tools om toe te passen in ons dagelijkse (werk)leven.

Frank Roders, CEO & Founder bij Compagnon
De 7 eigenschappen van effectief leiderschap geven ons een gedeelde taal en raamwerk, waardoor we beter in staat zijn doelen te behalen, samen te werken en mensen vitaal en in balans te houden. FranklinCovey is hiervoor al vijftien jaar een cruciale partner.

Leïla Mourali, HR Legal Manager bij Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick
In onze samenwerking spreekt FranklinCovey’s practice-what-you-preach-houding mij het meest aan. Actief luisteren, out of the box denken, op maat gemaakte oplossingen voorstellen in plaats van one size fits all... en de lijst gaat maar door. Wanneer je met FranklinCovey werkt, ervaar je een partnerschap in plaats van een leverancier-afnemerrelatie en dat is zeer effectief.

Sebastiaan Schepers, CTO bij Greenhouse
Mijn hele carrière ben ik sceptisch geweest over managementtraining, omdat dit vaak voelde als het aanleren van een trucje. De nalatenschap van Stephen Covey is anders en veranderde beide kanten van de werk en privé balans. Ik voelde meteen dat dit niet iets is wat je alleen leert om een betere professional te worden; het is bedoeld om van jou een gelukkiger mens te maken die in staat is om effectiever met het leven om te gaan. FranklinCovey heeft mijn verwachtingen als training en consultancy partner overtroffen. Ik zou ze zeker aanbevelen en ik ben er erg trots op dat ik onze medewerkers een waardevolle levensles heb kunnen aanbieden in de vorm van de zeven eigenschappen!