Hybride teams leiden

Krijg ook op afstand het werk gedaan.

Onze nieuwe oplossing

Interactieve online workshop: Hybride teams leiden

Leidinggevenden die hun team ook in een hybride wereld gezond, productief en effectief willen houden, hebben bepaalde vaardigheden en tools nodig. Tijdens deze interactieve online werksessie krijgen managers praktische tips aangereikt voor het leiden van teams die deels op locatie en deels op afstand werken.

Meer informatie
Het nieuwe werken: blijf jezelf en je organisatie ontwikkelen

De manier van werken mag dan wel veranderd zijn; dat geldt niet voor de verwachtingen van de organisatie om goede resultaten te behalen. Ook de principes van effectief leiderschap zijn niet veranderd. Deze leiden met de nodige inzet nog altijd tot meer succes. Het nieuwe werken – met medewerkers die op kantoor, thuis of onderweg werken – heeft er wel toe geleid dat leiders deze principes op een andere manier moeten toepassen.

FranklinCovey heeft de overgang naar het nieuwe werken van dichtbij kunnen bestuderen door duizenden klanten te helpen bij een succesvolle overgang. Daaruit hebben we een aantal best practices opgesteld die de kans op succes sterk vergroten.

Help Your Organization Thrive in the New World of Work

Download de whitepaper

Meld je aan voor onze Video Tip Serie

Be a Better Leader: Thrive in the New World of Work

Ontvang twee keer per week tips en inzichten over hoe je je organisatie kunt helpen om succesvol te zijn in het nieuwe werken. Deze serie wordt elke week op woensdag en vrijdag verzonden.

Aanmelden
74 procent van de professionals verwacht dat werken op afstand standaard wordt. Forbes onderzoek
Hoe leid ik thuiswerkers en hybride teams?

Het is niet ongebruikelijk dat leiders zich zorgen maken over de productiviteit van thuiswerkers. Externe medewerkers kiezen er echter voor om langer te werken en zijn dus productiever dan hun collega's op kantoor. Wat is nu de grootste uitdaging bij het managen van een virtueel team? Het meest voorkomende probleem is het ontwikkelen van een open en duidelijke communicatie die het team in staat stelt te begrijpen wat er van hen wordt verwacht en hen betrokken houdt bij het leveren van goed werk.

Lees artikel
6 valkuilen om te vermijden bij het opzetten van een gemotiveerd virtueel team

In teams met virtuele en hybride werkplekken moeten leiders nog bewuster de juiste voorwaarden scheppen voor een hoge betrokkenheid. 

Er zijn zes valkuilen waar leiders vaak in trappen - valkuilen die hun beste inspanningen en bedoelingen ondermijnen - terwijl ze hun teams willen betrekken bij meer dan alleen het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden. 

In 6 Traps to Avoid When Creating an Engaged Virtual Team benoemen we deze valkuilen, ontkrachten we veel voorkomende mythes over teambetrokkenheid en bieden we strategieën om een blijvend momentum op te bouwen. 

Motiveer je mensen zodat ze spelen om te winnen, niet alleen om niet te verliezen. 

Download gids
Thuiswerken is de grootste plus voor toptalent. Forbes onderzoek
Resultaten boeken in een nieuwe realiteit

Deze interactieve PDF, geschreven door FranklinCovey thought leaders Stephen M. R. Covey, Chris McChesney, Jennifer Colosimo en Randy Illig, leert je hoe je vertrouwen, zakelijke uitvoering, empathie en een aangescherpte verkoopfocus kunt gebruiken om je team te helpen haar doelen te bereiken, zelfs met de huidige organisatorische uitdagingen.

Download Whitepaper
blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!