Hybride teams leiden

Tools om werk met en door hybride teams gedaan te krijgen.

Onze nieuwe oplossing

Hybride teams leiden - live online workshop

Dit nieuwe programma van FranklinCovey biedt leiders de vaardigheden en tools die nodig zijn om werk gedaan te krijgen in een hybride wereld. Deze sessie is ideaal voor leiders van een team dat deels op locatie en deels op afstand werkt.

Tijdens deze interactieve live-online werksessie krijgen deelnemers praktische en relevante tips over het leiden en managen van hybride teams.

Download programmaoverzicht
Help je organisatie om te groeien op de nieuwe manier van werken

De manier van werken mag dan wel veranderd zijn, de verwachtingen van leiders om resultaten te boeken zijn dat niet. De principes van effectief leiderschap die moeten leiden tot meer succes zijn ook niet veranderd, maar wanneer sommige teamleden op dezelfde locatie werken, andere thuis en nog andere volgens een hybride model, moeten leiders die principes anders gaan toepassen. 

FranklinCovey heeft de overgang naar de nieuwe manier van werken van dichtbij kunnen bestuderen door duizenden klanten te helpen bij een succesvolle overgang. Daarbij hebben we een aantal best practices opgesteld die succes verzekeren. 

Help Your Organization Thrive in the New World of Work

Download gids

Meld je aan voor onze Video Tip Serie

Be a Better Leader: Thrive in the New World of Work

Deze serie wordt elke week op woensdag en vrijdag verzonden en bevat inzichten over hoe je je organisatie kunt helpen om succesvol te zijn met de nieuwe manier van werken.

Aanmelden
74% van de professionals verwacht dat werken op afstand standaard wordt. Forbes onderzoek
Hoe leid ik thuiswerkers en hybride teams?

Het is niet ongebruikelijk dat leiders zich zorgen maken over de productiviteit van thuiswerkers. Externe medewerkers kiezen er echter voor om langer te werken en zijn dus productiever dan hun collega's op kantoor. Wat is nu de grootste uitdaging bij het managen van een virtueel team? Het meest voorkomende probleem is het ontwikkelen van een open en duidelijke communicatie die het team in staat stelt te begrijpen wat er van hen wordt verwacht en hen betrokken houdt bij het leveren van goed werk.

Lees artikel
6 valkuilen om te vermijden bij het opzetten van een gemotiveerd virtueel team

In teams met virtuele en hybride werkplekken moeten leiders nog bewuster de juiste voorwaarden scheppen voor een hoge betrokkenheid. 

Er zijn zes valkuilen waar leiders vaak in trappen - valkuilen die hun beste inspanningen en bedoelingen ondermijnen - terwijl ze hun teams willen betrekken bij meer dan alleen het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden. 

In 6 Traps to Avoid When Creating an Engaged Virtual Team benoemen we deze valkuilen, ontkrachten we veel voorkomende mythes over teambetrokkenheid en bieden we strategieën om een blijvend momentum op te bouwen. 

Motiveer je mensen zodat ze spelen om te winnen, niet alleen om niet te verliezen. 

Download gids
Thuiswerken is de grootste plus voor toptalent. Forbes onderzoek
Resultaten boeken in een nieuwe realiteit

Deze interactieve PDF, geschreven door FranklinCovey thought leaders Stephen M. R. Covey, Chris McChesney, Jennifer Colosimo en Randy Illig, leert je hoe je vertrouwen, zakelijke uitvoering, empathie en een aangescherpte verkoopfocus kunt gebruiken om je team te helpen haar doelen te bereiken, zelfs met de huidige unieke organisatorische uitdagingen.

Download Whitepaper
blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!