On demand training

Leren en studeren wanneer het jou uitkomt.

Schaalbaar op ieder niveau

Ontwikkelprogramma’s moeten schaalbaar zijn naar ieder organisatieniveau. Dat vergt flexibiliteit in hun opzet, want organisaties beschikken vaak niet over de middelen om alle medewerkers een klassikale training aan te bieden. Tegelijk is een zelfstudiemodule niet altijd voldoende om de beoogde gedragsverandering en impact te bewerkstelligen. Blended training, waarbij verschillende trainingsmodaliteiten worden gecombineerd, is dan een oplossing.

De on demand trainingen van FranklinCovey komen tegemoet aan de behoefte van medewerkers om zelf hun leerproces te beheersen. Ze willen leren op de manier en de momenten waarop het hen uitkomt. Wij helpen organisaties om hun ontwikkelprogramma hier op kostenefficiënte en effectieve wijze mee te verenigen.

Maak direct een afspraak
FranklinCovey On Demand Solutions

Microlearning

Medewerkers kunnen on demand korte leertrajecten volgen, als bijscholing, op aanraden van hun manager of als losstaande leeroptie. In de FranklinCovey-catalogus vind je 173 on demand trainingen gebaseerd op zestien kerncompetenties. Alle modules zijn zelfstudie, SCORM 1.2 compatibel en beschikbaar voor LMS-integratie. Er zijn twee soorten on demand workshops beschikbaar: Excelerators en InSights.

FranklinCovey Excelerators

Complete e-learningmodules gericht op het ontwikkelen van een mindset of vaardigheid. Ze bevatten video’s, assessments, animaties, verhalen, oefeningen, toolkits en andere hulpmiddelen die je kunt downloaden. Elke training duurt ongeveer een uur en kan worden ingezet als onderdeel van een blended-trainingproces of losstaande training.

FranklinCovey Insights

Korte, snelle modules van vijf tot vijftien minuten. Iedere module bevat een boeiende video, gevolgd door een krachtige en impactvolle toepassing. Medewerkers kunnen kiezen uit meer dan 130 Insights-modules gebaseerd op zestien competenties.

Meer weten?

Laten we samen de mogelijkheden bekijken.

Maak direct een afspraak