Live online training

Virtuele training voor groepen.

Training via Teams, Zoom of andere platforms

De programma’s van FranklinCovey worden ook aangeboden als live online workshops. Webinars die wereldwijd erkend worden als kwalitatief zeer hoogstaand en impactvol. Bij evaluaties scoren ze zelfs net zo hoog als de klassikale trainingen.

Deze virtuele manier van trainen biedt organisaties de flexibiliteit om korte maar krachtige leerinterventies te organiseren, waar deelnemers vanuit verschillende landen of regio’s laagdrempelig bij kunnen aanhaken. Het biedt zonder reiskosten, reistijd en locatiehuur ook een directe kostenbesparing.

Via Teams en Zoom bieden we aantrekkelijke content, bekroonde video’s, motiverende opdrachten en activiteiten. Met veel interactie tussen de facilitator en de deelnemers, en tussen de deelnemers onderling. De facilitator is afkomstig van FranklinCovey of intern gecertificeerd. Samen bespreken we de mogelijkheden om blijvende gedragsverandering en concrete resultaten te garanderen.

Maak direct een afspraak
De live online trainingen van FranklinCovey zijn ongeëvenaard in hun vermogen om deelnemers betrokken te houden. FranklinCovey maakt het gemakkelijk om deze workshops snel zelf te leren geven. FRANKLINCOVEY LIVE ONLINE FACILITATOR

Leena Rinne, Vicepresident bij FranklinCovey, legt in deze video uit wat de voordelen zijn van live online training voor teamleiders.

Ik was ongelooflijk onder de indruk van het FranklinCovey live online platform. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met de relatie die we met FranklinCovey hebben opgebouwd. We hebben het geluk dat [onze organisatie] een passie blijft houden voor en de nadruk legt op training en ontwikkeling in deze tijd van werken op afstand. Deze oplossing helpt ons precies dat te doen. LEARNING & DEVELOPMENT DIRECTOR BIJ EEN ZORGVERZEKERAAR
FranklinCovey Benelux | Current Issues: Leading Virtual Teams

Live online workshops voor thuiswerkers

Ontdek de live-online serie Actuele issues.

Korte workshops waarin medewerkers en leidinggevenden worden uitgerust met de mindset en tools om efficiënter en effectiever thuis te werken. Zodat hun prestaties niet onder het hybride werken lijden maar juist verbeteren.

Beste in de markt

De live online trainingen van FranklinCovey worden beoordeeld met een Net Promoter Score van maar liefst 74. Het is de bekroning meer dan tien jaar ervaring met ruim een half miljoen deelnemers in meer dan 30.000 online werksessies. We hebben wereldwijd duizenden trainers gecertificeerd. En we helpen ook graag jouw organisatie bij het ontwikkelen van effectieve online leeroplossingen voor je medewerkers.

 

Maak direct een afspraak