Executive coaching

Diepgaande impact op de ontwikkeling van leiders.

Coaching die leiders en hun organisatie laat groeien

Executive coaching heeft zich bewezen als een van de meest effectieve instrumenten om bij leiders blijvende gedragsverandering te realiseren. Dit stelt organisaties in staat om direct betere resultaten te behalen en zich voor te bereiden op de toekomst.

De coaching vanuit FranklinCovey is gericht op het creëren van positieve impact op de resultaten van de organisatie en die van de medewerker zelf. Het doel is om samen te groeien. We stemmen we het coachingsprogramma daarbij altijd af op de specifieke behoeften van de organisatie en de medewerker.

Download het complete coachingoverzicht
Mijn coach was iemand die mij zowel uitdaagde als ondersteunde. Als leiders hebben we weinig tijd om onderwerpen aan te snijden die een grote impact kunnen hebben op onze prestaties of onze teams. Coaching biedt de ruimte en de tijd om dieper te graven en de onderliggende oorzaak van deze problemen te identificeren en een werkbaar plan op te stellen om ze aan te pakken. VICE PRESIDENT VAN EEN WERELDWIJD BEDRIJF IN DE GEZONDHEIDSZORG
FranklinCovey Executive Coaching

Executive coaching

Executive coaching stoomt executives klaar voor hun volgende rol of helpt ze om beter te presteren in hun huidige rol. Deze aanpak is bij uitstek geschikt voor een high-potential of een sterke executive die zich op enkele gebieden nog kan ontwikkelen.

FranklinCovey Transition Coaching

Transitiecoaching

Door middel van transitiecoaching zorgen we ervoor dat managers snel de transitie kunnen maken naar hun nieuwe rol om deze vervolgens succesvol uit te voeren. Hierbij gaat het zowel om interne promoties als om mensen die van buitenaf de organisatie binnenkomen.

FranklinCovey Impact Journey Coaching

Impact journey coaching

Voeg je coaching toe aan een FranklinCovey-ontwikkelprogramma, dan is het rendement vier keer zo hoog. Versterk de opgedane kennis en inzichten in de praktijk, spits de content toe op de praktijk en maak gebruik van de dynamiek en het leervermogen van een groep deelnemers.

vind een coach

Samen vinden we de juiste coach voor jouw organisatie.

Maak direct een afspraak