Classroom training

Interactieve workshops op locatie.

Classroom Training at FranklinCovey Benelux
Schakel onze consultants in voor een klassikale training

FranklinCovey heeft een wereldwijd netwerk van senior trainers, coaches en consultants met ervaring in verschillende bedrijfstakken. Door deze veelzijdigheid hebben wij voor elke leervraag de juiste deskundige in huis.

Maak direct een afspraak
In onze samenwerking spreekt FranklinCovey’s practice-what-you-preach-houding mij het meest aan. Actief luisteren, out of the box denken, op maat gemaakte oplossingen voorstellen in plaats van one size fits all... en de lijst gaat maar door. Wanneer je met FranklinCovey werkt, ervaar je een partnerschap in plaats van een leverancier-afnemerrelatie en dat is zeer effectief. Leïla Mourali, HR Legal Manager bij Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick
FranklinCovey Classroom Training | Next Steps

De volgende stap

Neem contact op met je client partner of ons kantoor om de gewenste uitkomsten te bespreken en te oriënteren welke oplossing hierbij past. Samen kijken we of onze bestaande oplossingen aansluiten bij de behoeften van je organisatie of dat er behoefte is aan maatwerk. Ook bespreken we de verdere wensen en aanvullende mogelijkheden om je te ontzorgen.